Pasienttreff 28 og 29 mai

PHA Norge inviterer til pasienttreff 28 og 29 mai. Treffet vil finne sted på Anker Hotel i Oslo. Dette er helga før rehabiliteringen starter på Feiringklinikken, og vi håper så mange som mulig av disse deltagerne også vil delta på pasienttreffet i Oslo. Treffet er åpent for PH-pasienter og én av deres pårørende.


Treffet starter med en felles lunsj på lørdagen. Deretter samles vi på et konferanserom på hotellet for møter om ettermiddagen. Om kvelden blir det felles middag på hotellet. Neste morgen fortsetter treffet og det avsluttes ved lunsjtider.


WPHD markeres så senere på søndagen med et én til to timers arrangement på Bislet Stadion. Alle deltagerne på pasienttreffet er selvsagt hjertelig velkommen til å delta. 


Nytt denne gang er at pasientforeningen fra Sverige vil delta både på pasienttreffet og på WPHD-markeringen. Deler av programmet på pasienttreffet vil dermed bestå i en gjennomgang av de to foreningene og en sammenligning av medisinbruk og behandlingsformer i våre to land. Vi regner med 5-10 deltagere fra den svenske foreningen.


Vi vil motta økonomisk støtte for å gjennomføre treffet og satser dermed på å gjøre det kostnadsfritt for deltagerne. (Medlemskap i LHL er påkrevd siden de gir økonomisk støtte.) Vi kommer tilbake med et detaljert program så snart det foreligger. 


Påmelding sendes til Hall innen lørdag 14 mai.


899076_32_z
© Hall Skåra 2011