Reisebrev fra USA - III

Sølvi

Det er ingen spøk å være på konferanse. Dagen starter kl 07.30 med felles frokost og slutter ikke før kl 22.00. Savner ullsokker og superundertøy. Det er skikkelig kaldt innendørs, føles ut som minusgrader. Amerikanerne er glad i sine friskluftanlegg. Her er det bare å kle på seg. 


I går (fredag) var tematikken på de fleste foredragene pasient- og pårørende-informasjon og pårørendeproblematikk. Foredragene ble holdt av pasienter og helsepersonell. Vi var invitert på mottagelse for alle internasjonale gjester og kvelden sluttet med felles middag der det deltok 1500 gjester. Vi kom også i går i kontakt med utrolige mange flotte mennesker som på tross av en tung diagnose har et utrolig positivt syn på livet. 


Dagen i dag har inneholdt medisinsk relaterte tema som forskjellige behandlingsmetoder og nye medisiner. Vi startet dagen med en såkalt "table discussion breakfast". Alle bordene hadde plass til 10 personer og en av disse var lege med et spesialtema. Legen svarte på spørsmål underveis i frokosten som varte én time. Totalt ca 1500 til frokost. Vi avsluttet med felles middag med taler og utmerkelser til personer som har utmerket seg med frivillig arbeid for PHA USA. Vi hadde også to lederkonferanser i løpet av dagen. Det har vært nok en utbytterik og aktiv dag. 


Sølvi og Ole

Skjermbilde 2012-06-21 kl. 08.52.16

© Hall Skåra 2011