Reisebrev fra USA - IV

Sølvi

Da er konferansen over. Litt vemodig, men også litt godt. Det er mange inntrykk som skal fordøyes. Vi har møtt mange utrolig herlige og spennende mennesker som gir av seg selv trass et tøft utgangspunkt. Vi har fått god kontakt med noen herlige jenter fra Mexico, et flott par fra Sør-Afrika, to friske foreldre fra Australia, en familie fra New Zealand, 2 engasjerte pårørende fra Israel, 2 jenter fra Argentina, flere amerikanske par og ikke minst de 4 grunnleggerne av den amerikanske organisasjonen. Felles for de alle er at de er utrolig positive og opptatt av ny informasjon.


Vi møtte også personer som har hatt diagnosen i både 20 og 30 år. Vi ser også at det er store forskjeller i tilbudet som de forskjellige organisasjonene tilbyr og konklusjonen er nok at vi har fortsatt mye å jobbe med videre.

I dag hentet vi leiebilen, men før vi dro videre så fant vi en heftig Outlet hvor Ole gikk amok  så det ble noen par med løpesko, skjorter, shortser, samt litt til. Det var flotte merkebutikker med mye gode priser som sunnmøringer liker.


Sitter nå i den rosa hytte i Sierra Key Beach i sesongens første tropiske storm: Debbie. Det regner heftig, blåser heftig og gatene er oversvømmet. Vi priser oss lykkelig for valg av leiebil - SUV med høy bakkeklaring. Vi har aldri opplevd så heftig regnvær og det er heftig vind. (Det blåser 60 sekundmeter.) Uværet er forhåpentligvis over i morgen for badebukse og bikini ligger klar for stranden. 

Sølvi og Ole


P.S. Vi er også invitert i bryllup i Mexico samt at vi har giftet bort yngstemann med datteren til en av de mexikanske damene. 


P.S. Bilder av den rosa hytten kommer når stormen har lagt seg.

Skjermbilde 2012-06-21 kl. 08.52.16


© Hall Skåra 2011