ChloesPHriend

Vi har tidligere skrevet om sangerinnen Chloe Temtchine som ble diagnostisert med PH etter å ha gått inn og ut av sykehus i fem år uten at noen av New Yorks beste spesialister fant ut hva som feilte henne. Hun fikk endelig sin PH-diagnose i 2013.


Chloe har i etterkant laget sin egen YouTube-kanal som hun kaller ChloesPhriend. I skrivende stund er det flere enn 4400 personer som abonnerer på kanalen. Her publiserer Chloe videoer relatert til det å leve med en kronisk og alvorlig sykdom. Chloe har tatt grep for å kunne leve best mulig med diagnosen PH, og dersom du abonnerer på kanalen hennes vil du kunne finne mange nyttige og interessante videoer.


Her er et utvalg av noen av dem. 


I denne videoen lister Chloe fem grunner til at hun har dramatisk forbedret helsen etter at hun fikk diagnosen:Her forteller Chloe hvordan hun har klart å holde en postivi mental innstilling etter diagnosen:
Her forteller Chloe hvilken fysisk aktivitet som hun bedriver etter at hun ble syk:Her forteller Chloe om hvordan hun mener det mentale spiller inn på utviklingen av sykdommen:Her forteller Chloe om hvordan hun endret matvanene etter at hun fikk sin PH-diagnose:© Hall Skåra 2011